Rajmond klub és sportválasztó rendezvény

2016.09.15. 09:18

Szeptember 23-án, pénteken, 16 órától ismét  külső helyszínen tartjuk a Rajmond klub rendezvényünket. Mindenkit szerettel várunk egy városligeti sportos történelmi sétára.

Szeptember 24-éna XVIII. kerületi önkormányzat "Sportízelítő18" címmel, 10-18 óra között nagy sportágválasztó rendezvényt tart a Bókay kertben, amire szintén mindenkit szeretettel várunk.

Részletek itt olvashatók...

23-i részletes program:  - Találkozás a Milleneumi emlékmű talapzatánál a Hét vezér lovasszobra előtt, 16 órakor

-  Királyszobrok megtekintése

-  A tér épületeinek bemutatása

-  Séta a Városligetben (Csónakázó tó, Vajdahunyad vára, Király domb, Széchenyi fürdő)

-  Gyógyvíz fogyasztás

Mindenki kényelmes cipőben, (eső esetén esernyővel, vagy esőkabátban)  jöjjön mert 2-3 km-es sétára kell számítani.

A 24-i program az alábbi plakáton látható:

2015.03.16. 08:23

2014 évben támogatóink voltak:

MOHAnet Mobilsystems, Integrált Mobil alkalmazások; Városliget Café & Bár, BVK Holding ZRT.; Fővárosi Csatornázási Művek; Szekundáns Kft.; FŐKERT Zrt.; FKF Zrt.; Budapesti TÁVHŐ Zrt.; FTSZV Kft.; és/vagy munkahelyi kollektívái; Budapest, XVIII. kerületi Önkormányzat; FSZK Nonprofit Kft.

Köszönjük támogatásukat az auizmussal élő és családjaik nevében.