Rajmond klub február 10-én

2017.02.07. 21:26
Kedves Szülők, Fiatalok!
2017. február 10-én, 16 órától Rajmond klub foglalkozás lesz a SOFI-ban (Bp. XVIII. Kondor Béla sétány 15.) .
Vendégünk Farkas János az ASD-Kviz autizmus-specifikus multimédiás számítógépes készségfejlesztő rendszer fejlesztője. Bemutatja a legújabb eredményeket. Érdemes az előadás előtt meglátogatni a program honlapját:    http://asdkviz.com/
Fiataljainknak Mácsadi Dóra gyógytornász és Dózsa Lilla gyógypedagógus tart járékos sportfoglalkozást. Megint szó lesz az egészséges életmódról. Tornacipőt hozzatok.
Az ASD-KVÍZ olyan multimédiás eszköz, amely az autizmusban sérült gondolkodási, kommunikációs és társas készségek fejlődését segíti azáltal, hogy a gyakorlatok elvégzése során az ASD-vel élő személy éppen ezen sérült készségek használatát gyakorolja.
Mivel az autisztikus viselkedések hátterében az említett sérült készségcsoportok állnak, az eszköz folyamatos és intenzív használatával elérhető készségfejlesztés hozzájárul az autisztikus viselkedés-tünetek enyhüléséhez, ami más fejlesztést és tanulást is megkönnyít.

Mindenkit szeretettel várunk.

Budapesti Patrónus Alapítvány