AKTUALITÁSOK

2017.11.19. 17:52
Margit-szigeti játékos séta
 
A Rajmomd klub egy rendhagyó külső rendezvényt tart október 26-án, 5 egyetemista lány segítségével, akik sok szeretettel meghívnak benneteket a november 26-án (vasárnap) tartandó Margitszigeti játékos sétára, majd az utána következő alkotódélutánra, amit autizmussal élő felnőtt fiatalok részére kerül megszervezésre.
 
Az alkotódélutánon...
Az alkotódélutánon az aznapi élményekről készítünk rajzokat, festményeket, fényképeket, és amihez kedvetek van.
 
Az szervezők ezt írták a programról:
 
Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar elsőéves hallgatói vagyunk, és a programban mi öten, és az Aura Egyesület és a Rajmund Klub tagjai fognak részt venni, valamint néhány segítőnk. A délután elkészült, rajzokból, festményekből, fotókból szeretnénk egy kiállítást rendezni. Ha valaki a séta alatt fotózni szeretne, hozzon magával fényképezőgépet. A sétára hozzatok magatokkal szendvicset, néhány rágcsálni valóval pedig mi is készülni fogunk.
Találkozóhely: A 4-es 6-os villamos Margitsziget/ Margithíd megállója mellett 11:30-kor, utána a Premier Kultcafé-ban lenne a rajzolás, festés, ami körülbelül 15:30-ig tartana. Ha szeretnétek itt fogyasztani valamit, akkor hozzatok magatokkal pénzt, de ez nem muszáj. Kérlek jelezzetek vissza kedd estig, hogy ráértek-e. Reméljük, hogy minél többen részt tudtok venni az eseményen.
 
 
Köszönettel:
 
Steiner Luca
Lipták Brigitta
Hujbert Petra
Késői Nóra
Gulyás Blanka (06-20-285-6289, e-mail: guly.blanka@gmail.com)
 
Várom visszajelzéseteket
 
Gulyás Tibor

Rajmond klub

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, hogy neve és e-mail címe megadásával iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név:
E-mail:
Kis hírek
2019.11.28. 12:28

Kedves Rajmond Klub Tagok!

 

2019.11.28-án 15 óra 45 perctől újra lesz sportfoglalkozás. Helyszín: Suhanj Alapítvány edzőterme. Budapest, XIII. Tátra u. 6.


2018.10.25. 10:57

Alapítványunk  3 millió forint támogatást nyert a FOF2018 jelű Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma  által kiírt pályázaton. Az új programunk címe: A Család mint "Intézmény" - Felnőtt autizmussal élő fiatalok felkészítése az önálló életre. A programban 10 család vesz részt.


2016.11.17. 12:56

Alapítványunk gyógypedagógiai szakemberek segítségével elkészítette az  "ÚJ dimenziók" a felnőtt autizmus közösségi ellátásában elnevezésú új programtervezetét, ami megvalósításához támogatókat keres és nyilvános vitára bocsát. Részletesebb leírás a támogatott életvitel fülben olvasható.


2016.09.02. 09:03

Köszönet támogatóinknak!

Az elmúlt évek sikeresen egyéni fejlesztéseken alapuló programjaink  megvalósítását elsősorban a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) pályázatain elnyert támogatásnak és többi támogatónknak köszönhetjük (FKF Zrt. Főváros XVIII. kerületi Önkormányzat, Fővárosi Csatornázási Művek, FŐTÁV Zrt. Főkert Zrt. MOHAnet Mobilsystems, Integrált Mobil alkalmazások; Városliget Café & Bár, Zilah Kávéház, BVK Holding ZRT.; Szekundáns Kft.; FTSZV Kft.; Pala 11 bt. és/vagy ezek munkahelyi kollektíváinak és más magánszemélyeknek. Támogatásukra a jövőben is számítunk.


2015.06.16. 10:38

Az Alapítvány elkészítette a 2015-2016 évre szóló új programját, ami a

„Autlevél és portfólió”

Autizmus specifikus családsegítő szolgáltatás, egyéni fejlesztés, autizmussal élő fiatal felnőttek és családjaik részére- címet kapta. A program végrehatásához pályázati forrásokat és támogatókat keresünk. Várhatóan 2015. szeptember 1-től indul. További részleteket írunk majd aktuális híreink között.


Támogatóink:

Budapest, 18. kerület Önkormányzata
Budapest, 18. kerület Önkormányzata

Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Kh. Nonprofit Kft.(FSZK)
Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Kh. Nonprofit Kft.(FSZK)

A Budapesti Patrónus (közhasznú) Alapítvány egy 1992-ben létrehozott közhasznú civil szervezet,
amely az autizmussal élő személyek és az őket nevelő családok, fejlesztő, gondozó intézmények támogatására, megsegítésére alakult.