Rajmond klub rendezvény a Suhanj Fitness edzőtermében

2018.01.18. 21:27
Kedves klubtagok!

Január 26-án, pénteken, 16 órától tartjuk következő Rajmond klub rendezvényünket, amikor a Suhanj Fitness klub edzőtermében látogatunk, ami a főváros egyik első akadálymentesitett edző terme.

Folytatás...
Az edzőterem címe: Budapest, XIII. kerület Tátra u. 6. szám.
A Margit híd pesti hídfőjétől ill. a Jászai Mari tértől nem messze található. Megközelíthető A Nyugati tértől Buda felé egy  villamos megállóra.

Hozzatok magatokkal tornacipőt és tréning ruhát és törülközőt.

Az eseményen Mácsadi Dóra és Welker (Dózsa) Lilla lesz segítségetekre és ott lesznek a Margitszigeti sétán már megismert egyetemista segítők közül is többen Gulyás Blnaka vezetésével, hogy megismertessék veletek az edzőtermet és segítsenek nektek a szórakozásban erősödésben. Ki lehet majd próbálni az edzőteremben zokat az eszközöket és gépeket amivel növelhető az állóképesség és az edzettség.

Belépő várhatóan maximum 900,- forint személyenként, esetleg csoportkedvezményt is kapunk.

A lehetőségekről többet lehet megtudni a www.suhanjfitness.hu honlapról.

Hozzátartozóknak is módja lesz megtekinteni az edzőtermet. Amíg a fiatalok edzenek a 2018 évi pályázati lehetőségekről Gulyás Tibor tart tájékoztatást ill. megbeszéljük a 2018-2019 évi program tervet egy közeli kávézóban, a Dunapark Kávézó és étteremben (Pozsonyi út 38.).

A parkolás a környező utcákban díjköteles.

Mindenkit szeretettel várunk!

Legyetek pontosak!

Budapesti Patrónus Alapítvány

2015.03.16. 08:23

2014 évben támogatóink voltak:

MOHAnet Mobilsystems, Integrált Mobil alkalmazások; Városliget Café & Bár, BVK Holding ZRT.; Fővárosi Csatornázási Művek; Szekundáns Kft.; FŐKERT Zrt.; FKF Zrt.; Budapesti TÁVHŐ Zrt.; FTSZV Kft.; és/vagy munkahelyi kollektívái; Budapest, XVIII. kerületi Önkormányzat; FSZK Nonprofit Kft.

Köszönjük támogatásukat az auizmussal élő és családjaik nevében.