AKTUALITÁSOK

Rajmond klub rendezvény a Suhanj Fitness edzőtermében

2018.01.18. 21:27
Kedves klubtagok!
 
Január 26-án, pénteken, 16 órától tartjuk következő Rajmond klub rendezvényünket, amikor a Suhanj Fitness klub edzőtermében látogatunk, ami a főváros egyik első akadálymentesitett edző terme.
 
Folytatás...
Az edzőterem címe: Budapest, XIII. kerület Tátra u. 6. szám.
A Margit híd pesti hídfőjétől ill. a Jászai Mari tértől nem messze található. Megközelíthető A Nyugati tértől Buda felé egy  villamos megállóra.
 
 
Hozzatok magatokkal tornacipőt és tréning ruhát és törülközőt.
 
Az eseményen Mácsadi Dóra és Welker (Dózsa) Lilla lesz segítségetekre és ott lesznek a Margitszigeti sétán már megismert egyetemista segítők közül is többen Gulyás Blnaka vezetésével, hogy megismertessék veletek az edzőtermet és segítsenek nektek a szórakozásban erősödésben. Ki lehet majd próbálni az edzőteremben zokat az eszközöket és gépeket amivel növelhető az állóképesség és az edzettség.
 
Belépő várhatóan maximum 900,- forint személyenként, esetleg csoportkedvezményt is kapunk. 
 
A lehetőségekről többet lehet megtudni a www.suhanjfitness.hu honlapról.
 
Hozzátartozóknak is módja lesz megtekinteni az edzőtermet. Amíg a fiatalok edzenek a 2018 évi pályázati lehetőségekről Gulyás Tibor tart tájékoztatást ill. megbeszéljük a 2018-2019 évi program tervet egy közeli kávézóban, a Dunapark Kávézó és étteremben (Pozsonyi út 38.).
 
A parkolás a környező utcákban díjköteles.
 
Mindenkit szeretettel várunk!
 
Legyetek pontosak!
 

Budapesti Patrónus Alapítvány

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, hogy neve és e-mail címe megadásával iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név:
E-mail:
Kis hírek
2021.10.05. 10:15

2021.szeptember 24-én megalakult 5 civil szervezet részvételével a Budapesten és környékén működő AUTLAKSZ Lakhatási Szövetség az Autista Emberekért. A Szövetség további tagokat, pártoló tagokat és támogatókat keres. Érdeklődni a gulyas_tibor@t-online.hu címen lehet.


2019.11.28. 12:28

Kedves Rajmond Klub Tagok!

 

2019.11.28-án 15 óra 45 perctől újra lesz sportfoglalkozás. Helyszín: Suhanj Alapítvány edzőterme. Budapest, XIII. Tátra u. 6.


2018.10.25. 10:57

Alapítványunk  3 millió forint támogatást nyert a FOF2018 jelű Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma  által kiírt pályázaton. Az új programunk címe: A Család mint "Intézmény" - Felnőtt autizmussal élő fiatalok felkészítése az önálló életre. A programban 10 család vesz részt.


2016.11.17. 12:56

Alapítványunk gyógypedagógiai szakemberek segítségével elkészítette az  "ÚJ dimenziók" a felnőtt autizmus közösségi ellátásában elnevezésú új programtervezetét, ami megvalósításához támogatókat keres és nyilvános vitára bocsát. Részletesebb leírás a támogatott életvitel fülben olvasható.


2016.09.02. 09:03

Köszönet támogatóinknak!

Az elmúlt évek sikeresen egyéni fejlesztéseken alapuló programjaink  megvalósítását elsősorban a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) pályázatain elnyert támogatásnak és többi támogatónknak köszönhetjük (FKF Zrt. Főváros XVIII. kerületi Önkormányzat, Fővárosi Csatornázási Művek, FŐTÁV Zrt. Főkert Zrt. MOHAnet Mobilsystems, Integrált Mobil alkalmazások; Városliget Café & Bár, Zilah Kávéház, BVK Holding ZRT.; Szekundáns Kft.; FTSZV Kft.; Pala 11 bt. és/vagy ezek munkahelyi kollektíváinak és más magánszemélyeknek. Támogatásukra a jövőben is számítunk.


Támogatóink:

Budapest, 18. kerület Önkormányzata
Budapest, 18. kerület Önkormányzata

Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Kh. Nonprofit Kft.(FSZK)
Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Kh. Nonprofit Kft.(FSZK)

A Budapesti Patrónus (közhasznú) Alapítvány egy 1992-ben létrehozott közhasznú civil szervezet,
amely az autizmussal élő személyek és az őket nevelő családok, fejlesztő, gondozó intézmények támogatására, megsegítésére alakult.