Önkéntesek toborzása

2018.05.30. 22:28

Kedves Önkéntesek!

2018. június 24-én Alapítványunk a Család mint "Intézmény" -Felnőtt autizmussal élő fiatalok felkészítése az önálló életre című, program keretében megvalósuló vasárnapi Rajmond piknik napot szervez a programban résztvevő 10 család részére, (10-16 óra között) aminek lebonyolításához önkéntes autizmus szakirányú gyógypedagógus hallgatókat, vagy leendő szakirányos hallgatókat keresünk segítségnek. Jelentkezni lehet Gulyás Blanka hallgatónál (guly.blanka@gmail.com) vagy gulyas_tibor@t-online.hu.Részletek miatt hívható a 06-30-552-6948 telefonszám.

A programot a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Támogatja.

Várjuk jelentkezéseteket június 20-ig.

Budapesti Patrónus Alapítvány